GodeDæk i Frederikssund

Home GodeDæk i Frederikssund

Godedæk ApS i Frederikssund er ikke bare EKSPERTER I DÆK. Vi er dæk ”nørder”.

Nu er det slut med at lede efter billige dæk og fælge. Vi har læst de førende bilmagasiner og fundet de rette dæk til dig og din bil.

Alle dæk vi forhandler har fået gode anmeldelser og alligevel kan vi tilbyde dem til en fornuftig pris. Vi anerkender, at der hele tiden udvikles nye dæktyper med endnu bedre vejgreb, der bliver testet og prøvet under ekstreme forhold.

Selvom der er kommet mange nye mærker til de senere år, så anbefaler vi fortsat de anerkendte dækmærker.

Vores anbefalede dækmærker er her:

Godedæk.dk Plakat med dækmærker
Godedæk.dk Plakat med dækmærker

 

Vi kan levere anerkendte dæk fra anerkendte dækmærker til lavere priser end mange af de ”no name” mærker, der ellers tilbydes på markedet i dag.

Du kan måske klare dig med helårsdæk, hvis du kun kører lidt, men som udgangspunkt anbefaler vi altid, at man skifter imellem sommerdæk og vinterdæk afhængigt af årstiden.

 

Lad os høre lidt om dit kørselsbehov og kørselsmønster.

Der er stor forskel på om man kører små daglige ture til f.eks. arbejdet der ligger lige om hjørnet eller man er en pendler, der ”hænger” lang tid på motor- og landeveje.

Selvfølgelig kan man læse meget i dækproducenternes angivelser af vejgreb, rullemodstand, hastighed, belastning og dækstøj. Derfor vil det også være lettest bare at gå online til vores dækbutik og finde dine dæk og/eller fælge. Du kan bestille online i vores dækbutik her

Vi leverer dæk og fælge til hele Danmark – I de fleste tilfælde leverer vi fra dag til dag!

Vi vil dog gerne kende dig og din bil bedre. Du kan få individuel rådgivning ved at skrive  her

Få et Tilbud på Dæk og/eller Fælge

alle 3 tal: ex. 195/65/15

..eller også ringer du nu +45 71 94 87 87

 

Vi har ofte mulighed for at give dig dæk til helt andre priser end i onlineshoppen, hvis du taler med os.

 

Demodæk

Vi har f.eks ofte DemoDæk på lager. DemoDæk er dæk der f.eks. har været brugt til en en biludstilling og har måske kun kørt 2-500 km. Dem kan vi typisk tilbyde til dig, så du sparer kr. 1.000-2000 ved køb af 4 stk. dæk. Behøver vi fortælle, at det er dem vi selv typisk køber til vore egne biler.

Den kvalitetsbevidste køber kommer til os og får monteret sine dæk i Frederikssund fordi vi har – måske – Nordsjællands mest moderne dækcenter!

Vi bruger Hunter Road Force Elite som er – vel nok – en af verdens mest avancerede dækmaskiner.

Hunter Road Force Elite - hos Godedæk i Frederikssund
Hunter Road Force Elite – hos Godedæk i Frederikssund

 

Nu er det slut med at få ”voldtaget” sine dæk og fælge i et værksted med gamle maskiner. Slut med at se hvordan mekanikeren bruger hammer og mejsel for at afmontere eller påføre dine dæk på fælgen.

Ved dækskift hos Godedæk kameraovervåger vi hele dækskiftet, og ser til at du får dækkene sat ordentligt på med millimeters nøjagtighed, så du undgår ujævn kørsel.

Vi kan også tilbyde dækmassage, hvis du har problemer med ujævn kørsel. Kom ind og hør nærmere om dækmassage

Vi tager dig og din bil alvorligt!

Din Sikkerhed Starter Her! –

Hos Godedæk i Frederikssund.